Zaterdag

Zaterdag is de dag van de week die misschien nog het meest op ons Nederlandse leven lijkt. In de ochtend moet Raffael meestal voetballen, en gaat Ruben met plezier met hem mee. Ik krijg dan appjes als "we komen wat later want ze spelen zo'n leuk potje", of "het is echt heerlijk weer hoor, om buiten te staan". Gelukkig voor mij vindt Ruben het leuk om langs de lijn te staan. En hij had vandaag gelijk, want het is heerlijk weer. 

In de middag zijn we meestal thuis, doen we klusjes in en rond het huis, gaan we naar de winkel. Ik zal zo in een andere post nog een foto posten van de bezigheden van vanmiddag.

Vanavond ga ik naar een benefietavond voor een soort Muskathlon, twee teamgenoten gaan een berg beklimmen om geld in te zamelen voor slachtoffers van mensenhandel. In Nederland al een hele opgave om €10.000 fondsen te werven, maar hier helemaal, aangezien het gemiddelde salaris rond de €200 ligt... Gelukkig hebben de dames nog een tijdje, in September gaan ze op klim-reis. Als je denkt, wat een dappere dames, ik wil ze wel steunen, heel graag! :) Dan mag je altijd een berichtje sturen. Jonge meiden in Moldavië zijn ontzettend kwetsbaar voor mensenhandel, dus ik vind het super dat ze zich hier zo voor inzetten! (Al het gesponsorde geld komt hier in Moldavië terecht bij een project voor slachtoffers van mensenhandel.)

En hoe is/was jouw zaterdag? We horen graag van jullie!